Jdi na obsah Jdi na menu

Barbora Poláková si v novém videu zařádila s Evou Samkovou

27. 5. 2019

barbora-polakova_eva-samkova.jpgBarbora Poláková a Eva Samková (foto - zdroj: facebook.com)

Již pátým klipem připomíná Barbora Poláková loňskou desku „ZE.MĚ”. Po dojemné, křehké baladě „Sami dva” zvolila energickou vypalovačku „Poď si”. Skladbu ve funky stylu příjemně okořenil steel drum a vzácný host. Oproti verzi, kterou najdeme na albu, obohatila tu novou Eva Samková.

Olympijská vítězka zejména na začátku překvapí hloubkou svého hlasu. Snad jen na artikulaci se mohlo ve studiu trochu více zapracovat. Song s jednoduchým textem tak ale příjemně prodloužil svou životnost. Poselství i nadále zůstává stejné. Když něco nejde, nevadí, hlavně, že to baví.

Z této myšlenky logicky vychází i doprovodné video. Bára si v něm vyzkoušela jízdu na surfu či skateboardu, a to v exotických lokacích na Bali a Lomboku. „Pořád jsem měla pocit, že by se v tom klipu mělo surfovat. Já to dřív několikrát zkoušela, a zjistila jsem, že při tom nemyslím na nic jiného, což je dost příjemné a osvobozující. A ukázalo se, že spojení s Evkou je úplně přesně to pravé, protože Eva umí všechny sporty, o nichž jsem já vždy jen snila,” vzpomíná. Společně se při tom všem tancování, houpání a ježdění slušně vyblbly. Na diváka se tak skutečně valí vlny energie. Vznikl zkrátka sympatický videoklip, na který je radost se dívat.

S druhou řadovou nahrávkou však Barbora Poláková rozhodně nekončí. Do budoucna by ráda rozpohybovala i písně „Kdyby” a „Na potom”. Docela pobaví fakt, že původně plánovaný pilotní singl „Turci a pressa” se vizuálu zřejmě nedočká. 

Text - zdroj: musicserver.cz/David Böhm