Jdi na obsah Jdi na menu

Billy Talent lákají na nové album singlem Afraid Of Heights

15. 5. 2016

billy-talent-2016.jpgBilly Talent (foto - zdroj: facebook.com)

„Je to o boji. Je to o nesnázích. Je to o přátelství. O věrnosti. O tlaku, který na nás klade společnost, do níž se snažíme zapadnout. Je to o následování svých snů. Je to o lásce. Je to o vnímání světa kolem nás. A co je hlavní, je to o síle rock 'n' rollu.”

Nejen takovými slovy uvozují Billy Talent své nadcházející páté album, které plánují vydat 29. července. Kanadská formace, která je populární nejen u nás, ale zejména u našich německy mluvících sousedů, tak naváže na dosud poslední nahrávku „Dead Silence” z roku 2012 a výběr největších hitů, který vydala krátce poté.

První singl naznačuje, že ani s pátým albem se partě kolem excentrického Bena Kowalewicze nechtělo točit žánrovými kolečky a drží se stále toho stejného úderného punk-rocku, s jakým válcuje pódia už od roku 1999, kdy se skupina dříve známá jako Pezz přejmenovala právě na Billy Talent.

Pokud chcete energickou čtveřici vidět naživo, příležitost budete mít už v červnu, kdy se představí například na pražském Aerodrome, rakouském Novarocku a německých festivalech Rock am Ring a Rock im Park.

 Text - zdroj: musicserver.cz/Jan Trávníček