Jdi na obsah Jdi na menu

Bon Jovi lákají na novou desku povedenou skladbou Legendary

2. 4. 2024

019---bon-jovi.jpgJon Bon Jovi (foto: Angelika Špicarová)

Americká skupina Bon Jovi představila první singl z nové desky s příznačným názvem „Legendary” a zveřejnila k němu i videoklip. Monumentální skladba připravuje kapele půdu k vydání šestnáctého studiového alba „Forever”, které spatří světlo světa 7. června.

Jon Bon Jovi prozradil, že inspirací pro text písně mu byla jeho žena: „Hnědooká dívka je moje manželka, která tu pro mě vždycky byla a zvládla se mnou celý proces operace a zotavování. V songu zpívám ‚A ta hnědooká dívka/ Věří ve mně/ Legendární’. Skladba je o tom, jaký jsem ve svých 62 letech.”

Zpěvák měl v poslední době problémy s hlasivkami a na turné nepodával uspokojivé výkony, za což sklidil velmi ostré kritiky. Nakonec musel podstoupit operaci hlasivek: „Obě hlasivky by měly vypadat stejně, ale jedna byla tlustá jak můj palec a druhá jako malíček. Moje silná hlasivka si léta doslova kradla to, co zbylo z té slabé. Proto jsem nemohl dobře zpívat. Operací i umělým implantátem se znovu obnovila normální hlasová funkce a schopnost polykat.”

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář