Jdi na obsah Jdi na menu

Brendon Urie z Panic! At The Disco je opět ve formě

28. 3. 2018

panic--at-the-disco_2018.jpgPanic! At The Disco (foto - zdroj: gazettereview.com)

Americká parta Panic! At The Disco je aktuálně jednočlenným projektem Brendona Urieho. Zbylé členy lehce egocentrický hudebník postupně vyházel, přesto se mu i bez jejich pomoci v roce 2016 povedlo natočit výbornou desku „Death Of A Bachelor”.

Letos 22. června se Brendon Urie vrátí s albem „Pray For The Wicked”, z něhož zveřejnil první ukázku „Say Amen (Saturday Night)” rovnou i se skvělým videoklipem.

Panic! At The Disco měli vždy dobré klipy a ten aktuální se jim nepochybně vyrovná. Brendon Urie si v něm zahrál schopného agenta, na kterého si v jeho bytě nepřijde ani zástup maskovaných zabijáků. Vizuál je velmi brutální a zabíjení nepřátel se nese v erkovém a značně krvavém duchu. Zarážení předmětů do hlav a usekávání částí těl jsou jen krátkým výčtem aktivit, jež jsou ve videu k singlu „Say Amen (Saturday Night)” k vidění. V závěru dojde k nečekanému rozuzlení. Samotná skladba však nepřekvapí. Nese se v klasickém excitovaném pop rockovém rytmu s nemalými hitovými ambicemi. Album i tentokrát vyjde na labelu Fueled by Ramen v produkci Jakea Sinclaira.

Text - zdroj: musicserver.cz/Ondřej Hricko