Jdi na obsah Jdi na menu

Britney Spears zveřejnila videoklip ke skladbě Work Bitch

6. 10. 2013

britney-spears-2013-5.jpg

O režii klipu k písni "Work Bitch" se postaral Ben Mor. Jednatřicetiletá Britney Spears ve videu tančí na poušti či na plošině v bazénu, ve kterém plavou žraloci.

Novinkový videoklip "Work Bitch" se na základě zveřejněného rozpočtu stal druhým nejdražším hudebním videem všech dob. Náklady vizuálu k prvnímu singlu ze zpěvaččiny chystané osmé studiovky se vyšplhaly až na závratných šest a půl milionu amerických dolarů.



Britney Spears v současnosti dokončuje osmé studiové album, které by mělo vyjít letos. Na nahrávce se podíleli i Naughty Boy a William Orbit. Zpěvačka se také připravuje na sérii rezidenčních koncertů v Las Vegas. Hvězda v Planet Hollywood Resort and Casino předvede 50 koncertů za rok, přičemž smlouvu podepsala na dva roky.

Britney Spears se na celém světě proslavila po vydání debutového alba "Baby One More Time" (1999).

Následovala nahrávka "Oops! … I Did It Again" (2000), po níž ji v médiích začali přezdívat popová princezna. Poté vyšly nahrávky "Britney" (2001), "In the Zone" (2003), "Blackout" (2007), "Circus" (2008) a "Femme Fatale" (2011), přičemž všechny kromě "Blackout" zabodovaly na prvním místě amerického albového žebříčku Billboard 200.

Text - zdroj: digitalspy.co.uk