Jdi na obsah Jdi na menu

David Koller zveřejnil video k povedenému songu Nazí do kaktusů

15. 1. 2023

david-koller.jpgDavid Koller (foto: Angelika Špicarová)

David Koller vydal další singl z chystané desky. Je opět trochu pichlavý, jak názvem, tak obsahem. Tenhle muzikant zkrátka zůstává takový, jakého ho známe a máme rádi.

Hudbu k písni „Nazí do kaktusů” složil Michal Pelant, text napsal Márdi z kapely Vypsaná fiXa. Pánové se přesně trefili do zpěvákova zajetého repertoáru. Nechybí rýpanec do politiky, který je skvěle načasovaný do doby konání prezidentských voleb.

David Koller si v novince pochvaluje, že „svoboda je u něj doma”. Žene ho dopředu celý život a nikdo mu ji nemůže vzít. Ani vláda. Song doprovází animované video, kterého se ujal režisér a animátor Martin Aaron Hořínek. Je natočené nezvykle vertikálně. Základ tvoří figurka, která mění svoji vizáž, pohlaví a oblečení. Prostor zde dostali i politici Miloš Zeman, Andrej Babiš nebo Havlisti. Sám David Koller na svých sociálních sítích uvedl: „V našem posledním klipu jsme obsadili i kandidáta na Hrad za stranu StB. Porevoluční kartel Koller, Klus a Kalousek znovu zasahuje!”

„Nazí do kaktusů” je takový protestsong. Videoklip je barevný jako celá společnost a zdůrazňuje, že je jedno, jaký kdo je, ale není proč se bát projevit.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář