Jdi na obsah Jdi na menu

Depeche Mode zveřejnili klip k povedenému songu Ghosts Again

10. 2. 2023

005---depeche-mode.jpgDepeche Mode (foto: Angelika Špicarová)

Depeche Mode chystají album „Memento Mori”, jež se bude zabývat tematikou smrti. Půjde o první nahrávku, kterou po nečekaném úmrtí Andyho Fletchera kapela vydá. Jak by deska mohla znít, napovídá singl „Ghosts Again”.

Působivý videoklip k písni, která předznamenává nahrávku „Memento Mori”, režíroval Anton Corbijn. Dave Gahan i Martin Gore se v něm procházejí s vycházkovými holemi, na jejichž vrcholech jsou lebky. Posléze se usadí na jedné ze střech, kde s výhledem na město hrají šachy.

Album „Memento Mori”, které vyjde 24. března, bude inspirované smrtí. Jak ale muzikanti tvrdí, nejedná se o reflexi předčasného odchodu jejich kolegy a kamaráda Andyho Fletchera, který zemřel 26. května 2022.

Depeche Mode vyrazí hned v březnu na turné, jež bude věnované nové kolekci. Nejprve ji představí fanouškům v Severní Americe, posléze se skupina vypraví do Evropy. Podívá se do Paříže, Berlína nebo Milána a 30. června zavítá také do Prahy, kde zahraje v Letňanech.

„Andymu by se tahle deska líbila. Opravdu se těšíme, až se o ni s vámi budeme moci podělit. Nemůžeme se dočkat, až vám ji příští rok představíme na koncertech," uvedl Dave Gahan.

Text - zdroj: ireport.cz/iREPORT

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář