Jdi na obsah Jdi na menu

Depeche Mode zveřejnili videoklip k songu My Favourite Stranger

23. 9. 2023

005---depeche-mode.jpgDepeche Mode (foto: Angelika Špicarová)

Depeche Mode aktuálně zahajují americké pokračování turné k desce „Memento Mori”. Odstartovali je ve čtvrtek v Mexico City, kde na tři večery obsadí věhlasný stadion Foro Sol. Souběžně se začátkem koncertní šňůry nečekaně vypustili do světa další video, tentokrát ke skladbě „My Favourite Stranger”.

Pro mnohé příznivce to není zcela nový snímek, neb se jedná o původní koncertní videoprojekci. Jejím autorem je osvědčený Anton Corbijn, který v černobílém klipu vsadil na komornost a celistvost záběrů. Hlavní aktérka v mužském převleku putuje z osamělých lesních prostor do poklidného městského centra. Neznámá cizinka během svých kroků pozoruje dění na cestě. Zajímavostí je, že jde asi o první videoklip značky DM, v němž se nemihne nikdo z kapely.

Kromě zmíněných aktivit mohou fanoušci Depeche Mode vyhlížet další vinylový box. Ten naváže na dekádu staré řadové album „Delta Machine”. Na šesti černých deskách tak vyjde téměř kompletní remixová kolekce k této nahrávce. Singly „Heaven”, „Soothe My Soul” a „Should Be Higher” vyšly původně ve formátu jeden 12 inch a jeden CD singl. Pokud nedojde k nějakému výrobnímu skluzu, měl by se box „Delta Machine: The 12" Singles” dostat do obchodů s muzikou v pátek 6. října.

Text - zdroj: musicserver.cz/Dan Hájek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář