Jdi na obsah Jdi na menu

Disturbed lákají skvělou baladou A Reason To Fight na novou desku

24. 9. 2018

disturbed_foto_angelika-spicarova.jpgDisturbed (foto: Angelika Špicarová)

Sedmé studiové album americké formace Disturbed nazvané „Evolution” vyjde již 19. října a kapela se rozhodla na něj navnadit druhým singlem „A Reason To Fight”.

Po první vlaštovce „Are You Ready” s jasným hitovým potenciálem a úderným tempem se tentokrát chicagští rodáci ukazují ve zcela odlišném světle. Téměř akusticky vyznívající balada s intimní atmosférou překvapí naléhavostí. David Draiman v ní zpívá o strachu ze slabosti lidí, kteří zápasí se svými démony. Právě jim vzkazuje, že vždy je za co bojovat a proč žít.

Skladbu s pozitivním poselstvím vybavili Disturbed i videem, jež si vzal na starost jeden z nejzkušenějších klipových režisérů Matt Mahurin. Černobílý vizuál je vskutku efektní podívanou plnou působivých obrazů a animací. Rozhodně stojí za opakované zhlédnutí.

Disturbed neponechali náhodě ani samotné nahrávání desky, které si vzala pod křídla další respektovaná osobnost v hudebním průmyslu, producent Kevin Churko. Očekávaná novinka vyjde u vydavatelství Reprise Records založeném v roce 1960 Frankem Sinatrou.

Text - zdroj: musicserver.cz/Ondřej Hricko