Jdi na obsah Jdi na menu

Emeli Sandé láká na nové album krásnou skladbou There For You

29. 8. 2023

emeli-sande.jpgEmeli Sandé (foto - zdroj: facebook.com)

S debutem „Our Version Of Events” se zasloužila o jednu z nejprodávanějších britských desek minulé dekády, mluvilo se tehdy dokonce o nové Adele. V posledních letech je však hlas Emeli Sandé často neprávem opomíjen. Skotská zpěvačka přitom svému repertoáru udržuje vysokou laťku.

Novinka „There For You” ohlašuje její pátou studiovou nahrávku „How Were We To Know”, které se dočkáme 17. listopadu. A fanoušky song určitě nezklame. Po loňském albu „Let's Say For Instance”, na němž interpretka lehce experimentovala, se totiž vrací ke svému typickému pop-soulovému zvuku. Inspiraci slyšitelně čerpala v osmdesátých a devadesátých letech a její charakteristický vokál tu opět rozkvétá v plné kráse.

„Jakmile ti jednou někdo ublíží, je opravdu hodně těžké posbírat všechny dílky skládačky a dovolit si být znovu zranitelný. Moje písně zkoumají statečnost lásky ve vztahu k druhým, ale také ve vztahu sama k sobě,” naznačila Emeli Sandé, co nás na desce čeká. „Jsou to skladby od beznadějné romantičky. Jsem totiž velmi emotivně založená a občas mě to přivádí do problémů.”

Úvodní singl, doprovázený atmosférickým černobílým videoklipem, její slova potvrzuje.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář