Jdi na obsah Jdi na menu

Ethan a Maya Hawke do světa vyslali předělávku hitu We Don't Run

6. 10. 2023

ethan-and-maya-hawke.jpgEthan & Maya Hawke (foto: Heather Hazzan)

Dcera herečky Umy Thurman a herce Ethana Hawka Maya Hawke je nejen nadanou herečkou po svých rodičích, ale také zpěvačkou. To naposledy dokázala na svém loňském, v pořadí druhém albu „MOSS”. A svůj talent teď předvádí znovu, tentokrát po boku svého otce. Společně předělali jeden z hitů legendárního country zpěváka Willieho Nelsona.

Vybrali si skladbu „We Don't Run”. Nahrávka se objeví na chystané kompilaci ctihodného reedičního/archivního labelu Light in the Attic. Na výběrové desce pojmenované „Light in the Attic & Friends”, která vyjde 24. listopadu v rámci Record Store Day Black Friday, se představí i další umělci se svými osobitými úpravami známých songů.

Maya s Ethanem se skladby chopili s bravurou sobě vlastní a výsledek působí opravdu emotivně. Pokud sledujete Mayu delší dobu, pak zcela jistě víte, jak dobrý vztah se svým otcem má. Skoro byste až čekali, že na konci uslyšíte smích. A nebylo by to žádné překvapení, protože oba dva se během písně pochichtávají, což v konečném důsledku působí velmi mile.

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář