Jdi na obsah Jdi na menu

Ewa Farna do nového klipu získala i Jaromíra Jágra!

15. 7. 2016

ewa-farna-jaromir-jagr-2016.jpgEwa Farna a Jaromír Jágr (foto: Martin Linhart)

Ewa Farna se v hudebním průmyslu pohybuje již úctyhodných deset let. Statisíce prodaných alb, vyprodané koncerty a úspěchy písní v rádiích potvrzují, že mezi českými zpěvačkami má svou výjimečnou pozici.

Kulaté výročí se rozhodla oslavit nejen novým singlem „Na ostří nože”, který před časem představila, ale na 11. listopad plánuje ve Foru Karlín svůj doposud největší koncert v kariéře.

Zmiňovaný singl se nyní dočkal i klipu, který je pro zpěvačku v mnoha směrech výjimečný. „Poprvé za celou svoji kariéru jsem do svého videoklipu 'propašovala' tanec. Chtěla jsem jím vyjádřit emoce ve vztahu a to nejen partnerském, ale také přátelském či profesním,” vysvětluje Ewa a dodává: „Postupem času jsem frázi 'na ostří nože' začala čím dál tím víc používat a uvědomovat si, že nás do takové pozice často staví nejen vztah, ale i okolí či média. Obzvláště v hudebním průmyslu se pojem 'konkurence' používá nějak moc často a dle mého neprávem.”

Ewa tak upozorňuje na fakt, že obvykle především média vytváří umělé kauzy o rivalitě mezi umělci, která v mnoha případech vůbec neexistuje. Na důkaz, že mezi lidmi v show businessu může fungovat i kamarádství, si do klipu pozvala celou řadu svých přátel z branže. Kromě Ewy ve vizuálu zatančí zpěváci Tomáš Klus a Adam Mišík, herec Jiří Mádl, moderátor Libor Bouček, zpěvačky Debbi a Klára Vytisková, kapela Mandrage, zpěvák a rapper Ben Cristovao, rapper Johnny Machette, kytarista Vojta Bureš a Ewin největší sportovní vzor - hokejista Jaromír Jágr.

Dodejme, že videoklip vznikl v česko-polské produkci a natáčel se v Praze i Varšavě. Ústřední dvojici ztvárnili talentovaní polští tanečníci, režie české části se ujal Martin Linhart a za námětem stojí sama Ewa.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc