Jdi na obsah Jdi na menu

Ewa Farna láká do kina na film Všechno nebo nic

2. 1. 2017

ewa-farna-2017.jpgEwa Farna (foto - zdroj: youtube.com)

Ewa Farna má za sebou velmi náročný rok. Změnila management, k výročí si nadělila skvělý koncert a ani poslední dny roku 2016 nezahálela. Představila totiž nový singl, kterým zároveň zve na premiéru české komedie „Všechno nebo nic”.

Film „Všechno nebo nic” se v našich kinech objeví již dvanáctý lednový den a v hlavních rolích se představí například Táňa Pauhofová, Klára Issová, Ondřej Sokol, Petr Vaněk nebo Luděk Sobota. V menších rolích se mihnou Jan Budař, Václav Upír Krejčí či Leoš Mareš, ale těšit se můžeme i na několik polských hvězd (Michał Żebrowski, Paweł Deląg a Bronisław Wrocławski).

Je tak vcelku logické, že titulní píseň byla svěřena právě Ewě, která je s Polskem velmi silně spojena. Song „Všechno nebo nic” nepostrádá ani špetku z toho, co by měl mít správný hit. Líbivou melodii, která okamžitě vleze pod kůži, doplňuje skvělý text od Gabriely Osvaldové, o kvalitě zpěvu taktéž není potřeba jakkoliv polemizovat.

Když k tomu všemu ještě přidáme vizuál, který z filmu vybírá ty nejromantičtější záběry, je téměř jisté, že tu máme prvního adepta na velký domácí hit roku 2017.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc