Jdi na obsah Jdi na menu

Ewa Farna zveřejnila intimní videoklip k písni Ta o nás

28. 2. 2019

ewa-farna.jpgEwa Farna (foto - zdroj: facebook.com)

Málokdo pracuje s médii tak dobře jako Ewa Farna. Na jejím příkladě lze vidět, kde asi leží pravda o dotěrných bulvárních novinářích a o absolutní ztrátě soukromí v momentě, kdy se stanete slavnými. Obrázky ze svatby s kapelníkem Martinem Chobotem byly v časopisech pouze ty, které sama zpěvačka zveřejnila po obřadu. Své úsilí nyní korunovala klipem k duetu „Ta o nás”.

„Tato písnička vlastně nikdy neměla být představena veřejnosti. Vznikla před víc než rokem a půl jako vyprávění o nás, určené pouze pro hosty na naši svatbu. Byli jsme si jistí, že je příliš intimní na to, aby šla ven, patříme totiž spíš k těm, kteří si soukromí váží a střeží je,” vysvětluje Ewa Farna a dodává: „Někteří svatebčané nás přesvědčovali o tom, že by ji lidé pro svou upřímnost a přirozenost měli mít šanci slyšet, my jsme ale dlouho váhali. Pak ovšem přišel další impuls, který podpořil smysl toho, proč a k jaké příležitosti ji poslat do světa. Trochu jsme tedy doplnili videoklip o aktuální záběry a teď je už i Vaše.”

Tím novým impulsem je očekávání prvorozeného přírůstku do rodiny. Ani nyní však Ewa Farna nedodala žádné doplňující informace o datu porodu, eventuálním omezení koncertování či o budoucí kariéře vůbec. Dá se tedy očekávat, že termíny komorního turné „Málo se známe” platí, stejně jako prosincový velký koncert v pražském multifunkčním centru O2 Universum.

Text - zdroj: musicserver.cz/Milan Menčík