Jdi na obsah Jdi na menu

Guns N' Roses dokončili severoamerickou část reunionového turné

27. 8. 2016

guns-n-roses-2016.jpgGuns N' Roses (foto: Katarina Benzova/Getty Images)

Guns N' Roses uzavřeli severoamerickou část reunionového turné „Not In This Lifetime”. Čítalo celkem pětadvacet zastávek, na které kapela rozprodala přes milion vstupenek.

Podle Boba Rouxe z promotérské agentury Live Nation jich mohlo být ještě víc, dle něj však skupina na základě vlastního přání upřednostnila některá menší města, v nichž chtěla vystoupit, na úkor těch větších, která by byla nejspíš lukrativnější.

Při dvou příležitostech se s Guns N' Roses na pódiu objevil také bubeník Steven Adler. Jediným z klasické sestavy, kdo se návratu neúčastnil, zůstává i nadále kytarista Izzy Stradlin. A samozřejmě, z pozdější éry Pistolníků tu jsou ještě bubeník Matt Sorum a kytarista Gilby Clarke, který se v jednom z nedávných rozhovorů vyjádřil, že věří, že i „jeho” chvíle v budoucnu přijde.

Co je momentálně jisté, to jsou další potvrzené plány Guns N' Roses, které je už koncem října zavedou do Jižní Ameriky a začátkem příštího roku do Japonska, respektive k protinožcům. A léto 2017? To by konečně mohla přijít na řadu Evropa, co říkáte?

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz