Jdi na obsah Jdi na menu

Gwen Stefani natočila videoklip během předávání cen Grammy

19. 2. 2016

gwen-stefani-make-me-like-you-2016.jpgCredit: GwenStefaniVEVO

Gwen Stefani konečně potvrdila, že vydá v druhé polovině března své (několikrát odložené) studiové album a prozradila i několik podrobností.

Titul pojmenovaný „This Is What The Truth Feels Like”, který bude jejím třetím sólovým počinem, se na trhu objeví 18. března. V základní verzi bude obsahovat dvanáct písní, jeho deluxe podoba fanoušky potěší pěticí bonusových songů. Kromě již před časem představené balady „Used To Love You” na desce najdeme i nový singl „Make Me Like You”, ke kterému zpěvačka natočila netradiční video.

Gwen šla ve svých plánech s vizuálem opět o kus dál a povedlo se jí přepsat dějiny hudebních klipů. Video je totiž prvním klipem vůbec, který vznikl v živém vysílání. Tým, který tvořilo na dvě stě padesát členů, jej stihl natočit během reklamní pauzy letošního udílení cen Grammy. Režie celého projektu se ujala uznávaná Sophie Muller, která je zároveň blízkou přítelkyní Gwen Stefani. Dodejme, že zpěvačka se aktivně zapojila do celých příprav a společně s kreativním týmem vymýšlela i scénář. A to se cení.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc