Jdi na obsah Jdi na menu

Gwen Stefani vydává své nové studiové album

20. 3. 2016

gwen-stefani-2016.jpgGwen Stefani (foto - zdroj: gwenstefani.com)

Více než devět let to Gwen Stefani trvalo. Před pár měsíci konečně ohlásila comeback a slibovala i nové studiové album. Svůj slib nakonec dodržela a 18. března uvedla na trh desku pojmenovanou „This Is What The Truth Feels Like”.

Gwen Stefani, která započala svoji kariéru v kapele No Doubt, patřila v letech 2003 až 2007 mezi nejúspěšnější zpěvačky vůbec. Její desky „Love. Angel. Music. Baby.” a „The Sweet Escape” dosáhly milionové prodeje, z každého alba vzešlo hned několik velkých hitů a obdobný úspěch měla i obě světová turné, která Gwen Stefani absolvovala. Nyní se šestačtyřicetiletá hudebnice a příležitostná herečka pokusí na tyto úspěchy navázat.

Její v pořadí třetí studiové album „This Is What The Truth Feels Like” začalo vznikat zhruba před rokem a Gwen Stefani o pomoc požádala celou řadu velmi známých producentů. U vzniku zmiňované novinky tak stál například věhlasný Greg Kurstin (Kelly Clarkson, Kylie Minogue, Sia, Adele), švédské duo Mattman & Robin (Take That, Taylor Swift, Selena Gomez) nebo Američan J.R. Rotem, který byl v minulosti u zrodu hitů pro Nicki Minaj, Jasona Derülo nebo Rihannu.

Deska „This Is What The Truth Feels Like”, v jejíchž písních Gwen Stefani popisuje mimo jiné i svůj osobní život posledních let (tedy například rozchod s manželem, hudebníkem Gavin Rossdale a nalezení nové lásky v náruči country hvězdy Blakea Sheltona), přináší v základní verzi dvanáct skladeb, přičemž ve většině evropských zemí je doplní jeden bonus. K mání bude samozřejmě i deluxe podoba, která bude obsahovat celkem sedmnáct songů.

Aktuálně Gwen Stefani desku propaguje hned dvěma songy. Zhruba před měsícem zpěvačka představila skladbu „Make Me Like You” a před pár dny zveřejnila chytlavou píseň „Misery”.

Obě skladby jasně potvrzují, že dlouhé čekání na novou desku mělo své opodstatnění a novinka „This Is What The Truth Feels Like” oprávněně patří k nejočekávanějším titulům tohoto roku.

Text - zdroj: electropiknik.cz