Jdi na obsah Jdi na menu

Hentai Corporation si v novém klipu zařádili v levné putice

26. 10. 2017

009---hentai-corporation.jpgHentai Corporation (foto: Angelika Špicarová)

Několik dnů před oficiálním vydáním druhé studiové nahrávky „Intracellular Pets” představují Hentai Corporation videoklip ke skladbě „Synthetic Limits (Of Blossoming Omnipotence)”, který se natáčel ve specifickém prostředí restaurace Smíchovský Staropramen v Kladně v režii Štěpána FOK Vodrážky.

Hentai Corporation vzpomínají ve vizuálu k singlu „Synthetic Limits (Of Blossoming Omnipotence)” na krásné čtvrté cenové maloměstské putiky. Na časy, kdy se ještě mohla vevnitř pálit jedna Startka za druhou a z výherních automatů se mohly platit účty za zelenou v řádech deseti korun. V klipu si mimo jiné zahrál svou životní roli i hudební kritik Jarda Konáš nebo designérka Kristina Ambrozová.

Album „Intracellular Pets”, na němž song „Synthetic Limits (Of Blossoming Omnipotence)” najdeme, lze chápat jako almanach překračování vlastní těžce vydřené nechvalné pověsti, která by jen jako pouhá image byla pro jakoukoliv jinou kapelu smrtelná. A právě to je největší devizou Hentai Corporation. Fakt, že jsou pro současnou tuzemskou kulturu nenahraditelným trnem v oku komukoliv, kdo se svůj neúspěch snaží omlouvat překombinovanou alternativou či lecjakým uměním.

Hentai Corporation pokřtí nové album „Intracellular Pets” , které vychází pod křídly labelu BiggBoss, v pátek 27. října v pražském Paláci Akropolis.

Text - zdroj: ireport.cz, biggboss.cz