Jdi na obsah Jdi na menu

Hrdinu nového videoklipu The Rolling Stones hraje Nicholas Hoult

24. 12. 2023

the-rolling-stones.jpgThe Rolling Stones (foto: Mark Seliger)

Jestli rockoví dinosauři The Rolling Stones ovládnou s nahrávkou „Hackney Diamonds” i výroční žebříčky nejlepších desek roku 2023, se ukáže během pár týdnů, v každém případě stále kují železo, dokud je žhavé. Kromě toho, že připravili speciální edici alba, na níž základní materiál doprovází koncertní záznam pořízený na release party klubu Racket v New York City, je na světě i další videoklip.

Skladbu „Mess It Up” doprovází filmově pojatý příběhový vizuál, který se symbolikou kolem kapely pracuje jen velmi náznakově. The Rolling Stones se mihnou na billboardu a jejich logo je na tričku jedné z postav. Do centra staví bezejmenného muže, jehož hraje britský herec Nicholas Hoult, který byl nedávno potvrzen coby představitel padoucha Lexe Luthora ve filmu „Superman: Legacy”. Ten po divoké hádce odchází z domu... a jde. Čas i prostor ubíhá a až po několika letech mu docvakne jeho chyba. Jenže návrat není tak snadný, jak si představoval.

Video režíroval umělec vystupující pod jménem Calmatic, držitel Grammy a tvůrce klipů mimo jiné pro Kendricka Lamara nebo Pharella Williamse.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jiří V. Matýsek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář