Jdi na obsah Jdi na menu

Hurts představili další výtečnou ochutnávku z nového alba!

18. 7. 2015

021---hurts.jpgHurts (foto: Angelika Špicarová)

Britské duo Hurts před pár dny rozjelo tříměsíční countdown, na jehož konci bude vydání jejich třetí studiové desky „Surrender”, která by se v prodeji měla objevit devátý říjnový den.

Album v základní verzi nabídne deset songů, jeho deluxe podoba přinese tři kousky navíc. Titul, který si příznivci skupiny již mohou předobjednat, vyjde v celkem čtyřech fyzických formátech, mezi kterými nebude chybět ani limitovaný box s mnoha bonusy či verze s vlastnoručním podpisem od Thea a Adama.

Úplně nejjednodušší to mají s předobjednávkou desky fanoušci, kteří si vystačí s digitální verzí. Ti už totiž dostali přístup na download singlu „Some Kind Of Heaven”, k němuž právě přibyla i novinka „Rolling Stone”.

V aktuální skladbě dávají Hurts vzpomenout na pochmurné texty jejich debutu. Zmiňovaná píseň je totiž hodně teskná, Theův zpěv zní velmi bolestně a vlastně celá nálada songu nevyvolává zrovna pocit štěstí. Ale právě to je největší devizou kapely, při poslechu jejich hudby se totiž opravdu krásně smutní…

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc

Související:

Hurts zveřejnili už třetí song z nového alba!

Hurts se s novou skladbou Some Kind Of Heaven vracejí ve skvělé formě!