Jdi na obsah Jdi na menu

Italští Måneskin v novém singlu dokazují, že umějí i balady

16. 11. 2023

maneskin.jpgMåneskin (foto - zdroj: facebook.com)

Måneskin svůj nečekaný úspěch v Eurovizi zúročují skutečně ve velkém a globálně, ne jen v Evropě. Kromě neúnavného koncertování také pilně skládají, a tak před pár dny vydali rozšířenou edici poslední desky „Rush!”, na kterou přidali pět nových skladeb. Energický singl „HONEY (ARE U COMING?)” představili v září, nyní se rozhodli zabrnkat na jinou strunu písní „Valentine”.

Italští rockeři jsou známí především svými rychlými vypalovačkami, ani pomalá tempa jim ale nejsou cizí. A v čerstvém singlu dokazují, že také jejich baladická tvář stojí za to. Skladba, která je jen jemně podbarvena smyčci, skvěle graduje a zpěvák Damiano David v ní podává fenomenální výkon. Že když je hotovo, není třeba nic natahovat, dokazuje kapela v tom, že po kytarovém sólu nepřijde opakování refrénu, jež by písničku prodloužilo na pět minut, jak se vyloženě nabízí, ale prostě ji ukončí.

Ve videoklipu formace vsadila na jednoduché černobílé záběry, které ji zachycují při hraní. Nápaditá kamera a nepopiratelná fotogeničnost všech čtyř členů Måneskin však naprosto stačí. Zběsilé kousky si hudebníci mohou nechat pro své ryčnější songy.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář