Jdi na obsah Jdi na menu

John J Presley začal hrát online ze svého domácího studia

15. 5. 2020

john-j-presley.jpgJohn J Presley (foto - zdroj: facebook.com)

V době bez možnosti veřejného vystupování se někteří muzikanti upínají k alternativním formám kontaktu s fanoušky. Videa či přímo online koncerty jsou pro obě skupiny mnohdy vítaným zpestřením jinak rutinního domácího života. Během příprav druhé desky si na hudební sedánek našel čas také John J Presley.

Tento umělec je výborný kytarista, který loni debutoval povedeným albem „As The Night Draws In”, na němž servíroval převážně bluesové kousky obalené v garážovém zvuku. Kytary má naživo ještě hlučnější a skvěle vystihují jeho um, který prokázal již během působení v kapelách Dukea Garwooda či Seasick Stevea. Ke kytarovému šílenství kupodivu perfektně přiléhá uklidňující vokál. Pokud jste příznivci The Kills nebo třeba Mogwai, jste na správné adrese.

V průběhu „Isolation Sessions” natočených v domácím studiu zazněly prozatím tři skladby mixující hned několik stylů do sebe. Kromě singlu „True Love Waits” z první desky je k poslechu také instrumentální novinka „Golden Lines”. Poslední z trojice je divočina „Exhale & Go”, ve které detailněji nahlédnete ke všem efektům, jež Presley využívá. Dalši kousky můžete očekávat na jeho YouTube.

Text - zdroj: musicserver.cz/Ondřej Kocáb