Jdi na obsah Jdi na menu

Joseph Lawrence se v novém klipu prochází se svým otcem po pláži

30. 3. 2024

joseph-lawrence.jpgJoseph Lawrence (foto - zdroj: Sony Music)

Je tomu už více jak půl roku, co se Joseph Lawrence publiku představil nahrávkou „Trials Of A Dream: Chapter I”, kde balancoval na hranici jazzu a trip hopu. Vzešly z ní skvělé songy jako „BeGod”, „Evelyn” nebo „No Good For Me”.

Nyní už je jasné, že se rodák z Velké Británie v hudební branži rozhodně neztratí. S novou skladbou „Boys Don't Cry” totiž výrazně skóruje na TikToku. Čerstvou píseň umístil nejen tam, její střípky sdílel i na svém instagramovém účtu a konečně ji v celé kráse zveřejnil také na YouTube.

Dojemný song doprovodil videoklipem, který režíroval sám, pouze s nepatrnou pomocí Jeremie Briveta. Joseph Lawrence tentokrát zapojil i svého otce, se kterým se prochází po pláži.

Ještě před vydáním klipu se Joseph Lawrence svěřil svým fanouškům: „Toto video jsem natočil se svým otcem na pláži, kde jsem si jako dítě hrával. Je to moje první vydaná věc jako nezávislý umělec a moje zatím nejupřímnější dílo. Během několika příštích týdnů se o něj podělím a písničku zveřejním, až na ni budete všichni připraveni. Život je složitý, ale když si o tom všem povídáme, pomáhá to dávat smysl. Děkuji vám, že jste tu pro mě.”

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář