Jdi na obsah Jdi na menu

Justin Timberlake má v klipu k songu Filthy vlastního robota

6. 1. 2018

justin-timberlake_2018.jpgJustin Timberlake (foto: Andreas Rentz/Getty Images)

Představa Timberlakeova táborákového r'n'b, na kterou lákala video upoutávka, je sice nesmírně příjemná, zatím se však její zhmotnění odkládá. První singl z očekávaného alba „Man Of The Woods” je spíš výletem do budoucnosti.

Skladbu „Filthy” vyprodukoval Justin Timberlake v osvědčené spolupráci s Timbalandem a také s Danjou, je tedy jasné, že nás čeká vlnivá r'n'b-electro-funky hymna. Timberlakeův sound přitom poznáte hned od prvních sekund, ani pět let po dvoudílném projektu „The 20/20 Experience” k němu nenajdete přirozený ekvivalent.

To samé platí o futuristickém videoklipu Marka Romaneka, v němž zavítáte do roku 2028. Justin Timberlake tu jakožto vynálezce předvádí na konferenci svůj nejnovější výtvor - tančícího robota. Ze zákulisí ho navádí vlastním tělem. O zábavnou podívanou je tak postaráno. A vsaďte se, že na konci videa už se budete spokojeně vrtět stejně jako onen robot.

Na „Man Of The Woods” nás před vydáním, které je naplánováno na 2. února, pozvou ještě další tři klipy. Vyvrcholením propagační kampaně kolem nové desky bude zajisté 4. února Timberlakeova poločasová show v rámci Super Bowlu.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek