Jdi na obsah Jdi na menu

Justin Timberlake představil klip ke skvělé písni Say Something

27. 1. 2018

justin-timberlake_2018.jpgJustin Timberlake (foto - zdroj: facebook.com)

Avizovaný videoklip Justina Timberlakea ke skladbě „Say Something” je na světě. Režisér Arturo Perez Jr. se na rozdíl od svých kolegů neuchýlil k science fiction a vizuál oblékl do slušivého současného kabátu, který energické muzice padne jako ulitý.

Klip „Say Something” otvírá Justin v místnosti, kde si pomocí sampleru přehrává různé části songu. Po chvíli má však čudlíků dost a vydává se prozkoumat okolí celého domu s písní na rtech a akustickou kytarou, kterou najde ve výtahu.

Video ke třetímu singlu z nové desky je natočeno pomocí techniky „nepřetržitého pohybu”, tím pádem v něm není žádný střih a kamera se celou dobu pohybuje společně s cowboyem z Tennessee. Na druhé straně domu ho na schodišti vyhlíží parťák Chris Stapleton, který s Timberlakem skladbu nazpíval. Oba pak společně kráčí v duchu fúze R'n'B, country a popu, zatímco míjí některé členy kapely.

Pokud má být album „Man Of The Woods” spojením Timberlakeových country kořenů s moderními žánry současné hudby, píseň „Say Something” je toho jasným důkazem. Její našlapaný rytmus a živá melodika bude určitě dobrým nakopávačem budoucích koncertů. Trilogií však nic nekončí, čtvrtý videoklip bude už brzy k vidění.

Text - zdroj: ireport.cz/Filip Pešta