Jdi na obsah Jdi na menu

Kanadský zpěvák Bryan Adams potvrzuje novou písní svoje kvality

3. 2. 2022

bryan_adams-2016.jpgBryan Adams (foto - zdroj: Live Nation)

Do vydání nového alba Bryana Adamse zbývá něco málo přes měsíc, a tak není divu, že kanadský hudebník láká fanoušky na jeho koupi. Jako čtvrtou ochutnávku z chystané studiové desky vybral pomalejší song „Never Gonna Rain”.

Poté, co Bryan Adams loni na podzim ohlásil vydání nahrávky titulním kouskem „So Happy It Hurts”, stihl koncem minulého roku vypustit další dvě hudební jednohubky. Nejprve potěšil příjemně vlezlou skladbou „On The Road”, kterou natočil speciálně pro propagaci letošního kalendáře firmy Pirelli, krátce nato přišla na řadu dravá „Kick Ass”, na které zpěvák jasně dokládá, že to i ve svých dvaašedesáti letech umí pořádně roztočit.

V písni „Never Gonna Rain” pro změnu hezky zpomalil. Song je postavený na hutné basové lince a zhruba první minutu dělá až téměř nudný dojem. Bryan Adams byl však vždy mistrem chytlavých refrénů, a i v tomto případě svoje kvality potvrzuje. Čím déle skladbu posloucháte, tím více se vám líbí a dostává pod kůži.

Nenákladné video režíroval sám muzikant. Černobílý vizuál, v němž si s ním zahráli také dva členové jeho doprovodné kapely, vznikl v prostorech nákladního dvora jednoho ze známých hotelů v Las Vegas.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc