Jdi na obsah Jdi na menu

Kanadský zpěvák Michael Bublé oznámil vydání nové desky

4. 10. 2018

009---michael-buble.jpgMichael Bublé (foto: Angelika Špicarová)

Album lakonicky nazvané „❤” spatří světlo světa 16. listopadu a stane se pravděpodobně nejromantičtějším počinem Michaela Bublého. K poslechu je první ochutnávka v podobě singlu „When I Fall In Love”.

Michael Bublé se vrací po dvou letech mlčení, které trávil jen v kruhu svých nejbližších. V roce 2016 byla jeho staršímu synovi diagnostikována rakovina, po čemž byl zpěvák nucen zrušit všechna vystoupení a věnovat se rodině. Naštěstí léčba, kterou syn podstoupil, byla úspěšná, a momentálně mu nic nehrozí.

Zpěvák se přiznává, že o návratu do studia zprvu vůbec neuvažoval, ale očividně jeho prožitky byly příliš silné na to, aby zůstaly pouze v něm.

„Zaměřil jsem se na rodinu, chtěl jsem trávit celý svůj volný čas jenom s manželkou a dětmi. Dostali jsme v té době tolik skvělých přání a podpory, že jsem si uvědomil, kolik je na světě lásky a lidskosti. Postupně jsem začal chápat životní priority a teď jsem odhodlaný sdílet emoce a ponaučení, které mi život přinesl. Mám co říct,” svěřil se umělec k chystané nahrávce.

Na novém albu Michael Bublé znovu oživuje zlaté americké jazzové standardy jako „My Funny Valentine”, „When You’re Smiling” nebo „I Only Have Eyes For You”. Kromě staré klasiky také přispěl vlastní písní „Forever Now”, v níž plně demonstruje skladatelské nadání.

Populární zpěvák pracoval na nahrávce „❤” se svými dlouholetými kolegy Davidem Fosterem a Jochemem van der Saagem. Spolu přišli na luxusní aranže, které výborně doplňují Bublého bohatý hlas.

Michael Bublé je kanadská popová superstar. Prodal více než 60 milionů desek po celém světě, odehrál stovky koncertů a získal čtyři prestižní ceny Grammy. V České republice vystoupil poprvé v roce 2014, kdy v pražské O2 Areně předvedl famózní show.

Text - zdroj: electropiknik.cz