Jdi na obsah Jdi na menu

Kapela Nebe natočila s pomocí Přemka Forejta klip k písni Stella

8. 9. 2020

nebe_a_premek-forejt.jpgNebe a Přemek Forejt (foto - zdroj: presscode.cz)

Po více než roční pauze a s novým basákem o sobě opět dává vědět skupina Nebe. Poté, co zpěvák a kytarista Petr Harazin podstoupil protialkoholní léčbu, a díky tomu vznikla ústřední autentická píseň z jeho vlastních zkušeností k filmu „Abstinent”, nedávno společně s řadou dalších hvězd vydali song „Stromy” a nyní přicházejí s videoklipem k singlu „Stella”.

Text napsal Petr Harazin pro šéfkuchaře olomoucké restaurace Přemka Forejta a jeho šestiletou dceru Stellu spíše jako vtípek. Nakonec to dopadlo tak, že známý kuchař a oblíbený porotce kulinářské soutěže opravdu song nazpíval, vyznal své dceři věčnou lásku a společně v klipu i vystupují.

„Tu píseň jsem napsal spíše jako takovou srandičku, ale věděl jsem, že je hrozně dobrá a že by byla škoda nechat ji v šuplíku. To, že sám Přemek přišel se stejnou myšlenkou, že ji bude chtít dotáhnout do konce a nazpívá ji, a dokonce natočíme i videoklip, bylo jen přirozeným vyústěním skvělé chemie, která mezi námi vznikla,” popisuje frontman kapely Petr Harazin. „Natáčení bylo zábavné, ale jako vždycky náročné. Točili jsme dva dny a poprvé i s dítětem v hlavní roli, takže to pro nás byla obrovská výzva. Stella však byla skvělá, na to, kolik hodin v kuse musela držet pozornost a být co nejvíce přirozená na kameru. Všichni odvedli velký kus dobré práce,” dodává režisér Štěpán Petrů.

„Moc mě to bavilo, je to něco jiného, než na co jsem zvyklý, bylo to takové hezké odreagování. Myslím, že i Stellinka si to užívala a měla z toho radost. Je to pro mě cenná zkušenost a zpěv je vlastně mým koníčkem,” říká Přemek Forejt.