Jdi na obsah Jdi na menu

Kapele The Smile natočil nový videoklip Paul Thomas Anderson

15. 11. 2023

the-smile.jpgThe Smile (foto: Alex Lake)

The Smile ohlásili vydání další desky. Ponese název „Wall Of Eyes” a stane se následovníkem jejich vynikajícího debutu „A Light For Attracting Attention” z roku 2022. Nahrávka spatří světlo světa 26. ledna 2024 u XL Recordings.

Tentokrát však kapela spolupracovala místo Nigela Godricha s producentem Samem Petts-Daviesem. Těšit se každopádně můžeme na smyčcové aranže, které na album natočil London Contemporary Orchestra.

Anglická trojice v červnu svým příznivcům naservírovala výborný song „Bending Hectic” a nyní se připomíná titulní písní z chystané kolekce. Skladba je lehká, libozvučná, a i když nemá takový švih jako předchozí písně formace, neznamená to, že by se jednalo o slabý kousek. Naopak. „Wall Of Eyes” je krásný a zároveň husí kůži nahánějící song, který se The Smile rozhodli doplnit o videoklip v režii Paula Thomase Andersona. V něm je vidět Thoma Yorka v časosběrném záběru, jak se pohybuje přeplněnými ulicemi a bary, přičemž jeho výraz se nemění.

Nahrávka „Wall Of Eyes” bude obsahovat tyto skladby: „Wall Of Eyes”, „Teleharmonic”, „Read The Room”, „Under Our Pillows”, „Friend Of A Friend”, „I Quit”, „Bending Hectic”, „You Know Me!”.

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář