Jdi na obsah Jdi na menu

Kapitán Demo zveřejnil video k veselému songu Zlatíčka

19. 11. 2018

kapitan-demo_2018.jpgKapitán Demo (foto - zdroj: facebook.com)

Nejtlustší česká celebrita, mecenáš a hitmaker Kapitán Demo, jak si sám rád říká, vydal nové album s názvem „Mládí v trapu”, z něhož do světa vypustil před časem pilotní singl „Machoparking”. Nyní rozdává dobrou náladu, lásku a optimismus v nové písni „Zlatíčka”, která je hodně ujetá a bizarní, jak je ostatně u Kapitána Dema zvykem, až je prostě super.

Jak už napovídá všeříkající název, doprovodné video je veselé, hravé, roztančené, rozdávající lásku po tunách a celkově přiměřeně kýčovité a přiteplené, kde se nebojí bodnout i do vosího, pardon čapího hnízda. Naráží v něm na sociální sítě, veksláky, Babiše a jeho kauzu, puštění Kajínka na svobodu, nejen textem, ale i outfitem známého zeleného tílka jisté sportovní značky. Je tak odpovědí na aktuální události ve společnosti, kdy každý člověk potřebuje lásku a pozitivní energii, kterých je tak málo v nepřejícím světě. V klipu stojí za povšimnutí detaily jako jsou namalované hovínko na botě sedícího Kapitána Dema, úchylní tanečníci, jež se dokonale oddali svým rolím a pohybům, či vtipně okomentované titulky.

Videoklip režírovala Darina Burianová, manželka Jiřího Buriana, což je muzikant skrývající se pod alter egem Kapitána. A jak sám Demo dodává: „Na vizuálu se pracovalo s radostí. Celý štáb dostal dobře zaplaceno a catering byl tak lahodný, že si ho ještě každý nesl domů. My v branži tomu řikáme: zatočit volantem. Jinak můj hit nepotřebuje žádnej koment. Už ted ho nasazujou rádia po celý republice a to je dobře. Čistim éter láskou. Všichni jste zlatíčka. Bavte se.” A přesně o tom to je.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková