Jdi na obsah Jdi na menu

Katarzia zveřejnila videoklip k povedené písni Samota mi nevadí

30. 3. 2020

katarzia.jpgKatarzia (foto - zdroj: facebook.com)

„Samota mi nevadí, ani celibát těla,” zpívá Katarzia v novém singlu, kterým ohlašuje vydání své čtvrté desky. V jejím názvu se úvodní verš také promítne, album se totiž bude jmenovat „Celibát”.

Jedenáct songů, na nichž se opět podílel Pjoni, se v prodeji a na streamech objeví 11. dubna a slovenská hudebnice na ně aktuálně láká i videoklipem k pilotní skladbě.

Pro snímek Katarzia použila záběry ze svého mobilu pořízené ještě předtím, než se jednotlivé země ze známých důvodů uzavřely. „Už v zimě jsem několik videí natočila na svůj iPhone. Vždycky se mně líbily zpomalené záběry na trampolíně a euforie ze skákání. Vyvolává to ve mně záchvaty smíchu. A vedle nich jsem také zpracovala několik iPhonových videí z výletu na téměř opuštěný ostrov,” popisuje.

Tisková zpráva tvrdí, že na chystané kolekci Katarzia „jako žena i umělkyně dozrála”. Píseň „Samota mi nevadí”, postavená na potemnělém klavíru, minimalistickém beatu a několika překvapivých změnách aranží, je příjemným důkazem tohoto tvrzení. Od klipu samozřejmě za daných podmínek nelze čekat zázraky, ale pohled na veselé a šťastné lidi vždycky potěší.

Text - zdroj: musicserver.cz/David Věžník