Jdi na obsah Jdi na menu

Katy Perry zveřejnila utopický klip k songu Chained To The Rhythm

23. 2. 2017

katy-perry-2017.jpgKaty Perry (foto - zdroj: digitalspy.com)

Vítejte v Oblivii! Místě, kde si každý z vás může žít svůj americký sen. Náš park má přichystané nepřeberné množství zábavy a atrakcí. Přijďte se projet na nekončících drahách, obřích kolotočích a dejte si neomezené porce cukrové vaty. Dáváme si záležet, aby nikdo z návštěvníků nepoznal pocity úzkosti a bezradnosti. Vždyť jsme jediný park na světě, kde čekání na naše úžasné atrakce trvá minimálně 1984 hodin.

Katy Perry se ve videoklipu k písni „Chained To The Rhythm” snaží ukázat něco málo z Orwellovské utopie. Na první pohled dokonalý, barevný svět bez vad a škrábanců, ale pod povrchem se všichni plahočí za nedosažitelnými sny, jako křečci v běžícím válci. Tajemný Velký bratr se na ně shůry dívá a tahá za nitky, jako kdyby byli dřevěné nemyslící marionety. Ale všichni se mají přece tak báječně, tak proč nad tím vůbec uvažovat a dělat si život horší.

I když se na první pohled zdá, že se Katy Perry stala mluvčí současného nesmyslného světa, spíš jen tak lehce klouže po povrchu. Její kritika je zabalena pod velkou vrstvou lepivé cukrové vaty. Strašně ráda by se stala politicky angažovanou rebelkou, ale nový klip opět cílí hlavně na publikum 11 až 17 let. Je to barevné, veselé a roztomilé. Přesně takové, jaká je celá dosavadní kariéra Katy Perry.

Text - zdroj: musicserver.cz/Tomáš Navrátil