Jdi na obsah Jdi na menu

Kings Of Leon natočili klip k energické skladbě Nothing To Do

6. 5. 2024

kingofleon-2013.jpgKings Of Leon (foto - zdroj: facebook.com)

Už jen dny dělí Kings Of Leon od vydání nového alba „Can We Please Have Fun”. Dle aktuálního singlu „Nothing To Do” by devátá deska opravdu mohla přinést dostatek kvalitní hudby. Podle tiskového prohlášení si Followillové nahrávání v domovském Nashvillu užili jako nikdy předtím.

Videoklip k nové skladbě vyniká svou jednoduchostí. Podílela se na něm celá skupina s malou pomocí kamaráda Caseyho McGratha. Méně je někdy více a namísto vymýšlení složitých nápadů se kapela tentokrát obešla bez jediného střihu.

Většinu času sledujeme samotného frontmana Caleba Followilla, který ukořistí kameru. Sám následně za zpěvu songu prochází budovou směrem ke svým parťákům do místnosti, kde společně odehrají většinu písně. Formace vlastně pořídila takový pozdrav fanouškům, kde odkryla, jak může vypadat její zkouška.

Post-punkové vlivy se zde nedají zapřít, kytarové riffy a úderné bicí připomínají časy prvních alb, kdy Kings Of Leon oslavovali především kritici. Nový materiál zatím dodává optimismus, i dle předešlých singlů „Mustang” a „Split Screen” můžeme očekávat návrat ke kořenům. Již 10. května uslyšíme kompletní výsledek.

Text - zdroj: musicserver.cz/Ondřej Kocáb

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář