Jdi na obsah Jdi na menu

Kings Of Leon zveřejnili skvělý videoklip k emotivní skladbě WALLS

25. 9. 2016

kingofleon-2013.jpgKings Of Leon (foto - zdroj: facebook.com)

To si tak pouštíte klip za klipem, žánry a nové singly plynou za sebou a v paměti se ztrácejí rychleji, než se venku mění teploty. Až se náhle vynoří jeden, který vás zasáhne a emočně naprosto rozloží. Jako „WALLS” od Kings Of Leon.

Ti byli vždycky výtečnou skupinou a nejen poslední deska „Mechanical Bull”, ale i všechny ostatní stojí za poslech i po letech. Sedmá řadová nahrávka „WALLS” se chystá už na 14. říjen, a jestliže první singl „Waste A Moment” nalákal jen do určité míry, titulní skladba z alba dělá chystané novince reklamu vpravdě obrovskou.

Téměř nepřerušovaný záběr na tvář Caleba Followilla, jenž hraje každou vráskou a záhybem obličeje, vytváří v kombinaci s nezvykle klidným, až folkovým vyzněním písně emocionální lavinu, která svou tíhou zahýbe srdcem i toho největšího cynika. Jižanský nádech zůstává v pozadí, důraz je kladen na bolestný text, jehož hloubku ještě podporuje střídmé drnkání na kytaru a v rámci formace zřídka využívané klapky klavíru. Jednoduchost a čirá nádhera v jednom. Nezbývá než smeknout.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jan Trávníček