Jdi na obsah Jdi na menu

Klára Vytisková vstupuje do nového roku jako Klara & The Pop

5. 1. 2017

klara-vytiskova-2017.jpgKlára Vytisková (foto: Ivy E. Morwen)

KLARA. neboli Klára Vytisková přichází s bonusovým singlem a připravuje nové album. Do roku 2017 vstupuje Klára i její kapela pod jménem Klara & The Pop. Novoroční dárek, singl „All Night Long”, si mohou příznivci stáhnout zdarma.

K singlu nechybí ani videoklip. Natočil jej Michal Budínský aka Boodya, vznikl v krásném a inspirativním prostředí studia BeLoud a zvukovou režii měl Petr Kaláb. „Tahle písnička nás provázela celé loňské jaro a léto a vznikla ve smíchovské zkušebně, když jsme se chystali na turné k desce Home,” objasňuje Klára, která před lety odstartovala kariéru ve skupině Toxique.

„Touhle věcí bych chtěla uzavřít desku Home, je to takový bonus, ukazuje, jak právě trávíme čas, a uzavírá uplynulý rok, a proto jí dáváme fanouškům jako dárek,” oznamuje Klára, která energický studiový klip natočila ve čtvrtém měsíci těhotenství. To ji inspiruje k další práci a nutí ji častěji sedat k piánu a dokončovat rozdělané skladby. Tráví stále více času ve studiu a zkouší s kapelou.

Klara & The Pop jsou dále Klářina sestra Tereza Vytisková aka Edna Green, která hraje na syntezátor a pady, kapelník, kytarista a baskytarista Matěj Belko, bubeník Adam Koller a klávesista Jan Aleš. Celá formace se také podílí na doprovodných vokálech. „Mám skvělou kapelu, na které mi opravdu záleží. I oni jsou velkým motorem pro to, abych dělala na dalších písničkách a tak si zaslouží mít vlastní jméno,” říká Klára s úsměvem.

Text - zdroj: ireport.cz