Jdi na obsah Jdi na menu

Kryštof zveřejnili lyric video k songu Nesmím zapomenout (Mámě)

12. 3. 2019

richard-krajco-2017.jpgKryštof - Richard Krajčo (foto: Angelika Špicarová)

Dva roky uplynuly od doby, co Kryštof vydali výběrovou desku „25”. Ta mapuje dvacet jedna jejich nejzásadnějších hitů a přidává čtyři nové skladby. Tři z nich - „Šňůry”, „Zůstaň tu se mnou (Za sny)” a „Naviděnou” - už rádiový posluchač zná, všem se v hitparádách dařilo. Čeká tu poslední „Nesmím zapomenout (Mámě)” stejný osud?

Ambice na to má. Kapelu ukazuje v trochu jiném světle. Maličko vážnější, přesto energickou a snadno zapamatovatelnou. „Je to song pro všechny mámy na světě a o krapet víc pro ty naše, které nás vždy podporovaly, ale taky dokázaly podrobit kritice, když to bylo potřeba. A všechny jejich zásadní rady jsme vložili do této písně, která je zároveň velkým díky,” popisuje zpěvák Richard Krajčo. Sympatie si formace získala i za originální doprovodné lyric video, v němž nechává diváky nahlížet do rodinných fotoalb.

Pětadvacet let úspěšného fungování oslavila skupina v září 2017 také dvěma vysněnými koncerty na stadionu Evžena Rošického v Praze. Záznam vyšel loni na podzim na CD, DVD a Blu-ray a v okamžiku vydání se stal hned multiplatinovým. Rok 2019 se pak pro Kryštof ponese hlavně ve znamení živého hraní. Kapela zazáří na největších českých festivalech včetně majálesů. Na podzimní měsíce fanouškům přislíbila již třetí pokračování svého komorního turné po divadlech „Jenom písničky tour”.

Text - zdroj: musicserver.cz/David Böhm