Jdi na obsah Jdi na menu

Kuba Kubin debutuje skvělou písní Let Me Love

9. 5. 2019

kuba-kubin.jpgKuba Kubin (foto: Robert Tichý)

Česká scéna je prý chudá na nové talenty. A přitom se jich v poslední době objevilo hned několik. Patří k nim i osmadvacetiletý Kuba Kubin, který svůj debutový singl „Let Me Love” připravil ve spolupráci s ostříleným producentem Borisem Carloffem.

Mladý zpěvák, který vystudoval konzervatoř v Pardubicích, má sice blízko ke klasické hudbě, to mu však nebrání, aby nahrával také popové skladby se současným zvukem. V songu „Let Me Love” hojně pracuje s elektronickými prvky, do popředí ale staví hlavně melodický základ. Píseň popisuje jako příběh o lásce, důvěře a podpoře osobě, která je nejbližší vašemu srdci.

„Ačkoli je vyprávěna jako vztah ženy a muže, téma lásky a nejbližší osoby výrazně přesahuje tento explicitní motiv. Společným jmenovatelem je však dětství a s ním spojený emoční vývoj každého z nás, který zásadně dotváří osobnost v dalších fázích života. Jste buď schopni lásku přijímat a rozdávat nebo se před ní naopak uzavírat,” představuje svou myšlenku královéhradecký rodák, jež kromě zpěvu hraje na klavír a skládá.

Děj videoklipu k singlu „Let Me Love” zasadil seriálový a filmový režisér Tomáš Krejčí do prostředí první světové války. Emotivní zpracování ukazuje, že i znepřátelené žoldnéře mohou pojit stejné pocity. „Co vojáky spojuje, je touha být znovu se svými blízkými, v místě, kde cítí lásku a kde skutečně mohou být sami sebou,” dodává Kuba Kubin.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek