Jdi na obsah Jdi na menu

Kultovní kytarista Slash a jeho gang se hlásí s dalším singlem

19. 1. 2022

006---slash-featuring-myles-kennedy-and-the-conspirators.jpgSlash ft. Myles Kennedy and The Conspirators (foto: Angelika Špicarová)

Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators půjdou 11. února s pomyslnou kůží na trh už počtvrté. Album „4” muzikanti pojali hodně spontánně a živočišně, což dosud zveřejněné skladby prozradí na první poslech. Výjimkou není ani nový singl „Call Off The Dogs”.

„Tentokrát jsme se nahrávání rozhodli pojmout úplně jinak. Chtěli jsme zachytit atmosféru, která panuje na našich živých koncertech. V tom nás plně podpořil rovněž producent Dave Cobb. Představili jsme si tedy, že hrajeme v nějakém klubu, a pustili se do toho,” řekl Slash s dodatkem, že k uvedenému postupu kapelu možná motivovala také současná situace, která nedovoluje standardní provedení živých vystoupení.

Zpěvák Myles Kennedy k singlu „Call Off The Dogs” poznamenal: „Jde o klasickou rychlou píseň, kterou mají všichni rádi. Trochu jsme zde bojovali s refrénem. Nebyl jsem si jistý, tak jsem song poslal Slashovi, který nakonec dilema rozsekl po svém. Tematicky jde o popis momentu, kdy člověk zamává bílou vlajkou, a řekne dost štvanici.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz