Jdi na obsah Jdi na menu

Lady Gaga se představí v hlavní roli filmu Zrodila se hvězda

9. 6. 2018

lady-gaga_bradley-cooper_218.jpgLady Gaga a Bradley Cooper (foto - zdroj: totalfilm.cz)

Jak to jde Lady Gaga jako herečce, už fanoušci zjistili díky seriálu „American Horror Story”, v jehož páté a šesté sérii se zpěvačka představila. Brzy ji však budou moci vidět i v její první hlavní filmové roli.

Snímek „Zrodila se hvězda” pod režisérskou taktovkou Bradleyho Coopera, který po boku Lady Gaga obstará hlavní mužskou úlohu, vstoupí do českých kin 11. října. V současnosti je k vidění velice lákavý trailer.

Drama zachycuje rodící se vztah mezi country hvězdou Jacksonem Mainem (Bradley Cooper) a neznámou talentovanou zpěvačkou Ally (Lady Gaga). Poté, co mezi nimi láska naplno propukne, přiměje Jack svou vyvolenou k vystupování, čímž ji katapultuje ke slávě. Jeho kariéra ovšem začne vadnout a Jack ústup popularity nese se stále větší nelibostí.

Nejedná se o původní dílo, nýbrž o remake. Originál vyšel již v roce 1937, druhá verze pochází z roku 1954 a do třetice se hvězda zrodila v roce 1976. Tehdy hlavní ženskou roli ztvárnila Barbra Streisand. Letošní přepracování bude mít i svůj soundtrack, na němž si Lady Gaga, kterou čeká koncertování v Las Vegas, zazpívá několik autorských písní.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek