Jdi na obsah Jdi na menu

Legendární Guns N' Roses zveřejnili poutavý klip k novému singlu

19. 8. 2023

guns-n-roses-2016.jpgGuns N' Roses (foto: Katarina Benzova)

Po několika dnech spekulací se konečně dostal ven nový singl Guns N' Roses nazvaný „Perhaps”. Byť přesnější by bylo použít charakteristiku „dosud neslyšený”, protože vznik skladby je datován do období vzniku alba „Chinese Democracy” vydaného v roce 2008. Vyjma Axla Rose tak pod ní asi není podepsán nikdo z členů klasické sestavy.

Fanoušci „Perhaps” poprvé zaznamenali začátkem června, kdy ji Guns N' Roses zahráli během zvukové zkoušky před koncertem v izraelském Tel Avivu, a na internet pronikly první nepříliš kvalitní záznamy. Před pár dny se objevila v nabídce jukeboxů napříč celými Spojenými státy, s oficiálním přebalem a uvedením vydavatelství Geffen Records. Nyní je k dispozici i na YouTube a Spotify.

Členové skupiny se tradičně nevyjadřují a fanoušci si tak musí vystačit s informacemi, jež před časem poskytl jeden z manažerů kapely, Tom Mayhue, který řekl: „Vím, že brzy začnou pracovat na nové hudbě. Spoustu už toho mají dokonce nahraného a zní to skvěle. Připomíná mi to období ‚Appetite For Destruction’.”

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář