Jdi na obsah Jdi na menu

Lewis Capaldi ze sebe vydal to nejlepší v baladě Wish You The Best

23. 4. 2023

lewis-capaldi.jpgLewis Capaldi (foto - zdroj: lewiscapaldi.com)

Skotský zpěvák Lewis Capaldi představil jako čtvrtý singl ze své chystané druhé desky krásně plačtivou skladbu „Wish You The Best”.

Vydání alba se sice plánuje na květen, může se ovšem stát, že se ještě trochu posune. Pokud jste se už stihli na Netflixu podívat na životopisný snímek „How I’m Feeling Now”, v němž zpěvák popisuje složitou cestu k dalším písním a své zdravotní obtíže, snáze pochopíte, že nahrávka nevzniká vůbec jednoduše. Načasování nového singlu a vydání zmíněného filmu ale přece jen dává naději, že už by snad mohlo být vše připraveno.

Slovo fenomenální lze použít jak pro fantastickou pěveckou linku, tak pro text (ten můžete docenit zvlášť na spodním videu). Platí to rovněž pro dojemný klip, ve kterém hraje hlavní roli jednaosmdesátiletý David Bradley, jehož si můžete pamatovat coby školníka ze ságy o Harrym Potterovi. Videoklip je natočený tak zdařile, že z vás ty slzy prostě vymáčkne, i kdybyste se hodně bránili. Zvlášť pokud jste dog person.

Je na čase znovu sbírat první příčky hitparád, překonávat rekordy a opět se přesvědčit, že Lewis Capaldi je jednou z největších hvězd naší doby.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jan Trávníček

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář