Jdi na obsah Jdi na menu

Linkin Park vydali v den sebevraždy Chestera Benningtona nový klip

21. 7. 2017

linkin-park_2017.jpgChester Bennington (foto: Angelika Špicarová)

Zpráva o smrti Chestera Benningtona, který spáchal sebevraždu v pouhých jednačtyřiceti letech, ve čtvrtek šokovala fanoušky po celém světě. Jen těsně před jejím oznámením přitom Linkin Park zveřejnili videoklip k songu „Talking To Myself”.

Skladba „Talking To Myself” pochází z aktuální desky Linkin Park, nazvané „One More Light”, kterou kapela v posledních týdnech propagovala na turné. V červnu s ním zavítala v rámci Aerodrome Festivalu i do České republiky. Také vizuál je postaven na záběrech z koncertů, nejedná se však o obyčejný záznam vystoupení. K vidění je spousta střihů a v jednu chvíli můžeme sledovat více záběrů najednou. Příznivci se mohou touto formou rozloučit s Chesterem, jehož odchod byl pro všechny tak nečekaný.

Chester Bennington spáchal sebevraždu ve své soukromé rezidenci v Palos Verdes kousek od Los Angeles. Symbolicky v den nedožitých 53. narozenin svého přítele Chrise Cornella, který stejným způsobem (tedy oběšením) odešel ze světa na jaře. Chester Bennington už v minulosti trpěl psychickými problémy a depresemi.

Text - zdroj: ireport.cz