Jdi na obsah Jdi na menu

Lucie Bílá a Marián Čekovský společně zpívají o lásce a míru

29. 11. 2023

lucie-bila.jpgLucie Bílá (foto - zdroj: facebook.com)

Při udílení cen Český slavík v kategorii zpěvačka obsadila na své poměry sice pouze druhé místo, prostor na smutek ovšem Lucie Bílá nemá. A čas také ne. Rozběhla náročné vánoční turné s takřka třiceti zastávkami doma i na Slovensku, stará se o vlastní divadlo a navíc vydala singl s názvem „Bílá holubice”, k němuž vznikl i videoklip.

Přizvala si k tomu výborného slovenského hudebníka Mariána Čekovského, kterého zdejší publikum může znát především jako porotce ze SuperStar. Největší podíl na tvorbě písně však má Marco Pilo, který ji složil, zmixoval, zmasteroval i produkoval a navrch natočil vynikající kytaru. Otextoval ji slovenský choreograf, tanečník a režisér Jaroslav Moravčík.

Skladba „Bílá holubice” má nádhernou atmosféru, oba hlasy k sobě krásně ladí a ani česko-slovenský text není tak krkolomný, jako častokrát bývá. Pilova jemná španělka s dětskými hlasy na konci vše pěkně dokresluje. Prostředí otvovické sklárny klipu dodává na působivosti. Poselství, které se dá shrnout do slov „buďme na sebe hodní”, je v této neradostné době potřeba víc než jindy.

Text - zdroj: musicserver.cz/Milan Menčík

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář