Jdi na obsah Jdi na menu

Madison Beer natočila provokativní video k písni Make You Mine

29. 4. 2024

madison-beer_photo_le3ay.jpgMadison Beer (foto - zdroj: Le3ay)

Madison Beer, která se nedávno naživo představila i českému publiku, se snaží vytěžit ze své současné popularity co nejvíce. Na TikToku úspěšné audio k singlu „Make You Mine” se proto nyní dočkalo také vizuální podoby. A stejně jako vždy zpěvačka útočí na diváky svými půvaby.

Klip působí vlastně hrozně lacině. Madison Beer je nejen extrémně talentovaná umělkyně, která si sama píše texty a skládá hudbu, ale zároveň dostala do vínku až abnormální krásu. A nové video se tedy soustředí hlavně na ni.

Madison (nebo její alterego) zde přijala roli středoškolské roztleskávačky disponující takovou uhrančivostí, že vás prostě dostane, i když nebudete chtít. A nezáleží na tom, jestli jste dívka, či chlapec. Zpěvačka tak možná odkazuje na svou nedávno přiznanou bisexualitu, anebo prostě na to, že ráda flirtuje.

Singl samotný tepe na poměry americké rodačky v nevídaně rychlém a přímočarém tempu. Na atmosféře mu to však nic neubírá. Nebyla by to Madison, kdyby skladbu neozdobila různými vokálními efekty a vrstveným zpěvem.

Text - zdroj: musicserver.cz/Lukáš Boček

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář