Jdi na obsah Jdi na menu

Madonna představila další skladbu z nové desky

6. 5. 2019

madonna.jpgMadonna (foto - zdroj: facebook.com)

Madonna se letos vrátí coby „Madame X”. A možná se od ní dočkáme i nějakého překvapení. První už máme za sebou. Povedené video k pilotnímu singlu „Medellín” dodalo již roky vyčpělému zvuku reggaetonu nečekaný, svěží rozměr. Další překvapení přichází s druhou ochutnávkou z chystaného alba, písní „I Rise”.

Ta skladba je totiž docela příjemný pop. Jasně, podobné hymnické kusy slýcháme snad na každé mainstreamové desce od dob „Loose” Nelly Furtado, ale přesto (nebo možná právě proto) se zřejmě nikdy neomrzí.

Další přesah songu dodává útržek záznamu rozhovoru s Emmou González, jednou z přeživších loňského masakru na střední škole Marjory Stoneman Douglas High School na Floridě, a potom text. Dle samotné zpěvačky má být v roce, kdy si připomínáme 50. výročí newyorského pochodu homosexuálů, „hlasem všech, kteří jsou utlačovaní a nemají možnost projevit své myšlenky”.

Singl „Medellín” pak interpretovala Madonna i s Malumou během nedávného předávání cen Billboard Music Awards. Záznam zaujme především příznivce moderních technologií, zejména hologramů.

Text - zdroj: musicserver.cz/David Věžník