Jdi na obsah Jdi na menu

Madonna připravuje čtrnáctou studiovou desku

17. 4. 2019

madonna.jpgMadonna (foto - zdroj: pitchfork.com)

Fanouškům Madonny konečně nastává ono napínavé čekací období na další album. Už je totiž jisté, že čtrnáctá řadová nahrávka vyjde letos a bude se jmenovat „Madame X”. Zpěvačka nepotěšila pouze odtajněním názvu chystané desky, rovnou se podělila i o malou ukázku.

Umělkyně přibližuje „Madame X” jako „tajnou agentku, která cestuje kolem světa, mění svoji identitu, bojuje za svobodu a přináší světlo do temných míst. Madame X je tanečnice, profesorka, hlava státu, žena v domácnosti, jezdkyně, učitelka, vězenkyně, studentka, matka, dítě, jeptiška, kabaretní zpěvačka, svatá, děvka i špionka v domě lásky”. Dle tohoto pestrého vyjádření lze vyzdvihnout domněnku, že se bude jednat o koncepční album, které představí hlavní hrdinku z různých pohledů.

Madonna rovněž nedávno zmínila, že velkou inspirací při tvorbě desky pro ni bylo Portugalsko a tamní život. Seznámila se zde s místními muzikanty a začala prý hudbu vnímat zase trochu jinak. Co konkrétně myslela pod slovem „jinak”, uslyšíme možná už v květnu na Eurovizi.

Text - zdroj: musicserver.cz/Marta Šindlauerová