Jdi na obsah Jdi na menu

Marek Ztracený obsadil do nového videoklipu Karla Rodena

2. 9. 2020

marek-ztraceny_a_karel-roden.jpgMarek Ztracený a Karel Roden (foto: archiv Supraphonu)

Marek Ztracený je bezesporu naším největším hitmakerem a showmanem současnosti. Jeho album „Planeta jménem stres” získalo hned po vydání zlatou desku, blíží se již k platinovému ocenění a přineslo obrovský hit „Tak se nezlob”. Nyní vychází další singl „Když tě život kope do zadku”, k němuž vznikl klip s Karlem Rodenem.

Skladba „Když tě život kope do zadku” patří mezi ty vůbec nejoblíbenější, které se na nahrávce „Planeta jménem stres” objevily. Ukazuje Marka Ztraceného v jeho úspěšné autorské poloze, což je chytlavá melodie a text se schopností oslovit široké spektrum lidí.

V únoru absolvoval Marek Ztracený zásadní hudební událost tohoto roku. Dvakrát za sebou vyprodal O2 Arenu a tyto jedinečné koncerty ocenily desetitisíce příznivců. Tři měsíce poté ohlásil turné Restart 2021 po největších halách v Čechách a na Moravě a zároveň i dvojnásobný návrat do O2 Areny. V rámci plánované koncertní šňůry udělal mimořádné gesto a věnoval 20 000 lístků policistům, zdravotníkům, hasičům a všem těm, kteří riskovali svůj život pro zdraví ostatních při boji s koronavirem.

Než představí svou unikátní show v České republice, rozhodl se Marek Ztracený čekání zkrátit a připravil videoklip v hlavní roli s Karlem Rodenem. O režii se postaral Martin Linhart z 68 Pictures.

„Když tě život kope do zadku je jedna z mých nepozitivnějších písní, co jsem napsal a ne náhodou s ní přicházím poslední den prázdnin. Od teď nás život zase bude trochu víc kopat do zadku a říkal jsem si, že pozitivní songy budou potřeba. Navíc je to z nové desky můj nejoblíbenější, co se živého hraní týče. V klipu exceluje asi náš nejlepší současný herec Karel Roden, kterého se mi podařilo přesvědčit na jedné z jeho schůzek, kam jsem se netaktně vetřel a než se stačil nadechnout, tak jsem spustil a řekl mu, jak moc o něj stojím. Karel zareagoval fantasticky a po pár dnech už jsme společně s Martinem Linhartem a Pavlou Dostálovou z 68 Pictures psali scénář,” prozrazuje Marek Ztracený.

Text - zdroj: supraphon.cz