Jdi na obsah Jdi na menu

Marta Jandová zveřejnila povedené video k písni Milovat

30. 1. 2019

marta-jandova_2018.jpgMarta Jandová (foto: Angelika Špicarová)

Marta Jandová si odpočinku v loňském roce moc neužila. Byla porotkyní v talentové soutěži, odjela turné s kapelou Die Happy a především vydala své první sólové album „Barvy”. K němu v premiéře na nových webových stránkách představila před několika dny klip ke skladbě „Milovat”.

Téma vizuálu zpěvačka cizelovala společně s režisérem Tomášem Krejčím. Filmoví fanoušci v něm najdou parafráze na kultovní tituly „Pretty Woman”, „Láska nebeská”, „Duch”, „Titanic” a mnoho dalších. Partnera jí hraje Václav Noid Bárta.

„Ze začátku jsem vůbec nevěděla, koho se mám zeptat. Přece jenom to měl být někdo, s kým bych se nestyděla, kdo má smysl pro humor a s kým si rozumím. Herci z katalogu mi nedávali smysl. Pak jsem zkoušela s Vaškem projekt Rocksymphony a najednou mi to docvaklo. To je on. Jsme jako brácha a ségra. A ve videoklipu to funguje super,” dodává ke vzniku snímku Marta.

Zatímco samotná skladba představuje Martu Jandovou v lehce diblíkovském a dovádivém tónu, video jí dodává správný podtext i s dotekem lidskosti, který znázorňují relativně zkažené záběry s úsměvným koncem. Klip by neměl být posledním ze sólového debutu. Zpěvačka chystá další a k tomu hostuje v projektu Rocksymphony, jež spojuje rockové evergreeny se symfonickým orchestrem.

Text - zdroj: musicserver.cz/Milan Menčík