Jdi na obsah Jdi na menu

Metallica láká na nové album zběsilou skladbou Hardwired

20. 8. 2016

metallica-2016.jpgMetallica (foto - zdroj: facebook.com)

Jedno z nejočekávanějších alb roku vyjde 18. listopadu a dostalo název „Hardwired...To Self-Destruct”. Metallica jím ukončí osmiletou pauzu od zatím poslední nahrávky „Death Magnetic”.

Nástupce osm let staré desky „Death Magnetic” vyjde pod hlavičkou Blackened Recordings, tedy vydavatelství, které kapela sama založila. A bude to pořádná porce nového materiálu. Dle slov členů skupiny půjde o osmdesát minut hudby, rozložených na dvou discích. Produkce se ujal zkušený Greg Fidelman (System Of A Down, Marilyn Manson, Slipknot) za spolupráce Hetfielda a Ulricha.

První singl „Hardwired” trvá jen něco málo přes tři minuty, díky čemuž odsýpá a metalové nadšence jistě dostane svým zběsilým tempem. Doplňuje ho dynamický černobílý klip. „Hardwired” je pořádně agresivní thrashová skladba s výrazným kytarovým riffem. Rozhodně jde o zajímavou ochutnávku, po které se budou sbíhat sliny každého fanouška Metallicy.

Nové album „Hardwired...To Self-Destruct” nabídne celkem 12 skladeb na dvou discích, pro skalní fanoušky bude k dispozici i speciální box set. Deska vyjde v několika formátech, kromě CD a digitální podoby i na vinylu. Datum 18. listopadu by si zkrátka příznivci téhle legendární formace měli zakroužkovat v kalendáři.

Text - zdroj: musicserver.cz, ireport.cz