Jdi na obsah Jdi na menu

Michal Horák natočil vtipný videoklip k písni Není to divný

28. 9. 2023

michal-horak.jpgMichal Horák (foto: Angelika Špicarová)

Michalu Horákovi vyjde 29. září již třetí album nazvané „Ideální čas se nezbláznit”. Připravoval ho s producentskou dvojicí Jendou Vávrou a Filipem Vlčkem. Po hříčce „V harmonii” teď na desku láká singl „Není to divný”, který má našlápnuto stát se hitem.

Za textem a hudbou stojí tradičně sám mladý umělec. „Inspiroval mě náš obecní ples, který má vždycky všechno - tombolu, sousedský bar, kapelu hrající ty nejprofláklejší songy a především spoustu příležitostí, kdy se dá udělat taková ta správná ostuda, která se mi dělá dobře skrze tanec, k němuž vybízím i slečnu z písně. Pojďme si extravagantně trsnout, ať si maj' sousedi o čem povídat a ať je sranda. No, a co se závěru písně týče, ta myšlenka mi přišla natolik vtipná, že jsem si nemohl pomoct a dopsal to tam. Už teď mi lidi píšou, že se v tom vidí, což mě upřímně uklidňuje,” říká.

Coby vokalistka se na skladbě náhodně podílela Vlčkova přítelkyně Tereza Vlasáková. Byla totiž zrovna po ruce na home office, když pánové potřebovali nahrát ženský zpěv. A to není jediná rarita, v klipu se objeví i lama a Patrik Kincl, hvězda Oktagonu a přemožitel Karlose Vémoly. Hlavní ženskou roli ztvárnila Matylda Königová, která hrála i ve videu k songu „Znamení” skupiny Byt číslo 4, natočeném pod stejným režisérským vedením.

„Je fakt, že lama ve videoklipu není úplně standard, ale když nám režisér Vláďa Špička oznámil, že fráze ‚Dole na baru se dějí věci, které povýšily laťku bizáru’ se dá nejlíp vyjádřit velkým zvířetem, měli jsme jasno,” tvrdí Michal Horák.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář